Ilmoitustaulu

Kaikki seuran toimintaan liittyvät asiat tullaan ilmoittamaan täällä. Uudet kurssit, mahdolliset muutokset aikatauluihin ja muut ilmoitusluontoiset asiat.

Yhdistyksemme tilinumero, treenimaksut ja lahjoitukset:

FI47 1050 3000 114 356

HUOM! Kaikki painonnostoharjoittelun aloittamisesta kiinnostuneet! Possujen tekniikkakurssien ryhmät pidetään pienryhmissä. Kurssi sisältää kymmenen harjoituskertaa. Harjoitukset pidetään Töölön Kisahallissa erikseen sovittavana aikana sunnuntaisin.

Ilmoittautuminen ja lisätietoja sähköpostilla tänne: punttipossut ’at’ gmail.com Ennenkuin kuin ilmoittaudut, käy lukemassa Punttipossujen Toimintaperiaate. Ilmoittautumisessa tulee mainita nimi, ikä, kuvaus nykyisestä harjoittelutaustasta sekä nykyinen maksimitaso etukyykyssä ja pystypunnerruksessa seisten. Kurssille pääsyn fyysiset vaatimukset: miehet yli 18v etukyykky vähintään 90kg, naiset yli 16v etukyykky vähintään 60kg. Lisäksi jokaisen täytyy pystyä suorittamaan ns. valakyykky, eli menemään syväkyykkyyn tanko suorilla käsillä.

7 vastausta artikkeliin “Ilmoitustaulu”

 1. Mitä tekniikkakurssilla käydään läpi? Millainen tausta kurssilaisella tulisi olla urheilun suhteen? Kuinka monessa erässä kurssin voi maksaa? Kiitoksia vastauksista.

  Tykkää

  1. Tekniikkakurssilla opetellaan painonnoston perusliikkeet, eli tempaus sekä rinnalleveto ja työntö. Painopiste on nostojen oikeassa rytmityksessä, asennoissa ja tangon liikeradassa. Urheilutaustasta on toki hyötyä, mutta se ei ole välttämätöntä, tärkeintä on monipuolinen liikunnallisuus ja halu oppia nostamaan. Ainoa varsinainen pakollinen vaatimus on riittävä liikkuvuus, että tangon kanssa pääsee kyykkyyn ja riittävä kunto että jaksaa tangon kanssa treenata. Kurssin voi maksaa yhdessä – kolmessa erässä.

   Tykkää

 2. Missähän voisi aloittaa ihan alkeista? Kiinnostaisi opetella ensin oikea tekniikka ennen kuin alan arpoa, paljonko saan ladattua etukyykkyyn ja samalla rikon välilevyni. Ei näytä olevan teillä sellaista valmennusta – vai onko?

  Tykkää

  1. Hei Aleksandra,

   Painonnoston harjoittelun edellytyksenä on perusvalmiudet voimaharjoittelussa, joihin kuuluu mm. etukyykky. Punttipossut on painonnostoseura, jolloin keskitymme nimenomaan painonnoston opetteluun ja harjoitteluun. Ohjaamme harjoittelijoita perusvoimaharjoittelun tekniikoissa ja harjoitusmenetelmissä painonnoston omaiseen suoritustapaan, mutta tässäkin peruslähtökohtana on että harjoittelijalla on jo hyvät perusvalmiudet ja kokemus voimaharjoittelusta. Täysin alkeista aloittaminen esimerkiksi etukyykyn osalla tarkoittaisi että varsinaista painonnostoharjoittelua ei pystyisi aloittamaan suunnitellusti.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Painonnoston opetusta aikuisille

%d bloggaajaa tykkää tästä: