Valmentajat

Valmentajat ovat suorittaneet keväällä 2014 Suomen Painonnostoliiton järjestämän Painonnoston valmentajakoulutus taso I -kurssin. Jouni on suorittanut edellisen lisäksi 2014 Painonnostoliiton järjestämän Painonnoston II-tason valmentajakoulutuksen sekä 2015 – 2016 valmentajan ammattitutkinnon (VAT10) Vierumäen urheiluopistolla. Lisäksi Jouni on suorittanut IWF International weightlifting coaching certificate tasot I ja II.

Lisätietoja: http://painonnosto.fi/koulutus/koulutetut

Olemme käyneet vuosien varrella useissa painonnostoliiton järjestämissä voimavalmennus seminaareissa sekä harjoitusleireillä.

Uskomme että heikkouksia kehittämällä voi tulla paremmaksi nostajaksi, voittamattomia esteitä ei ole – on vain kehitys. Oma motivaatio, pitkäjänteisyys ja halu oppia lisää vie meitä eteenpäin.

Jouni

”Olen toiminut urheiluvalmentajana kamppailulajeissa aina vuodesta 1987 saakka. Olen vetänyt lukuisia harjoitusleirejä, seminaareja ja kursseja sekä toiminut henkilökohtaisena valmentajana monien lajien urheilijoille. Vuodesta 2010 saakka olen keskittynyt painonnostoon ja voimavalmennukseen”

Laura

”Olen valmentajaurani alussa – kokemukseni valmentamisesta on enemmänkin lasten teatterin, lukiolaisten ja amk – maailmasta. Valmentajana olen rento, haluan että valmennettavat yrittävät parhaansa ja kysyvät kaikki kysymykset, jotka askarruttavat heitä. ”

Alla Punttipossujen molemmat valmentajat yhteiskuvassa Dmitry Klokovin kanssa:

IMG_Jouni_Klonkku_Laura

Painonnoston opetusta aikuisille

%d bloggaajaa tykkää tästä: