Valmennuspalvelut

Oletko kiinnostunut painonnosto- tai voimavalmennuksesta? Tällä sivulla olevat palvelut on tarkoitettu myös seuran ulkopuolisille treenaajille.

Palvelut tuotetaan pääasiassa Helsingissä, mutta sopimuksen mukaan voidaan toki piipahtaa muuallakin.

Possujen valmennuspalveluiden kulmakivet ovat:

  1. Yksilöllinen valmennus. Jokaista urheilijaa valmennetaan yksilönä pyrkien löytämään jokaisen kohdalle parhaat toimivat käytännöt
  2. Tahtotila. Tahtotila kehitykseen pitää löytyä niin urheilijalta kuin valmennukselta
  3. Urheilijan ehdoilla. Tavoitteet asetetaan realistisesti saavutettaviksi
  4. Sitoutuminen. Tavoitteiden saavuttaminen vaatii sitoutumista puolin ja toisin. Kehitys on pitkä matka, eikä ilmaisia lounaita ole tarjolla

Kommentteja Possujen valmennuksesta:

Se mitä voin ja aijon tehdä, on Punttipossujen suosittelu kaikille aikuisille ketkä ovat painonnostosta kiinnostuneita. Homma toimii erittäin hyvin etävalmennusta ja punttikoulua myöten!

-Antti

Kysy lisää palveluista: punttipossut ’at’ gmail.com

Yksityistunti

Yksityistunti voi koostua painonnoston tekniikkaharjoittelusta tai vaikka jostain nostamisen yksittäisen osa-alueen erityisharjoittelusta tai voimaharjoittelun eri osa-alueiden suunnittelusta. Yksityistunti räätälöidään jokaisen omien tarpeiden mukaan.

Ryhmäohjaus

Ryhmäohjaus on tarkoitettu 2-5 hengelle. Ryhmäohjaus räätälöidään ryhmän tarpeiden mukaisesti.

Harjoitusohjelmat

Yksilöllisesti räätälöidyt harjoitusohjelmat ja kehityksen seuranta.

Ongelman ratkaisu

Ongelman ratkaisu on tarkoitettu tilanteeseen missä kehitys on syystä tai toisesta pysähtynyt. Ongelman ratkaisu koostuu urheilijan nykytilanteen analysoinnista sekä suosituksista joilla kehitys saadaan jälleen eteenpäin.

Voimavalmennus muiden lajien urheilijoille

Valmennuspalvelut on tarkoitettu muiden lajien kuin painonnostoa treenaaville urheilijoille, jotka haluavat tehostaa omaa voimaharjoitteluaan ottamalla siihen mukaan painonnoston harjoitteita.

Painonnoston opetusta aikuisille

%d bloggaajaa tykkää tästä: